Θερμοηλεκτροδιέγερση

KESTOS T2, Ros’s Ισπανίας

TEI, Ros’s Ισπανίας

Στην αισθητική έως τώρα χρησιμοποιούνταις συσκευές θερμοθεραπείας και ηλεκτροδιέγερσης με σκοπό την θερμική λιπόλυση και τόνωση του σώματος. Ο οίκος ROS’S Ισπανίας πρωτοπορόντας έχει αναπτύξει συσκευές διπλής δράσης, ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ, συνδυασμού δηλαδη της θερμοθεραπείας και της ηλεκτροδιέγερσης με σκοπό την αλληλοσυμπλήρωση των δύο τεχνικών και και την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων για τον θεραπεύομενο.

Οι επιδράσεις της ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ στον οργανισμό είναι:

  • Ο λιπαρός ιστός έχει μεγάλη ικανότητα απορρόφησης υπέρυθρης ακτινοβολίας χάρη στην αύξηση της θερμοκρασίας και μέσω της εναλλαγής διαφορετικών λιπολυτικών ρευμάτων. Ο μεταβολικός ρυθμός αυξάνεται έως και 13% ανά βαθμό αύξησης της θερμοκρασίας. Χάρη σε αυτό επιταχύνονται οι βιολογικές αντιδράσεις που συνεπάγεται μεγαλύτερη απορρόφηση οξυγόνου από τους ιστούς, αυξημένη παροχή θρεπτικών ουσιών, καλύτερη αποκατάσταση του ιστού και επούλωση.
  • Προκαλείται υπεραιμία και συνεπώς αυξημένη παροχή αίματος και θρεπτικών ουσιών. Το κυκλοφορικό σύστημα θα τεθεί επίσης σε λειτουργία υπό την επίδραση των κυκλοφορικών ρευμάτων, συμβάλλοντας μέσω της φλεβικής επιστροφής στη εξασθένηση της κυτταρίτιδας.
  • Βελτίωση του λεμφικού συστήματος
  • Αυξημένη μυϊκή σύσφιξη
  • Γρήγορη και αποτελεσματατική καταστροφή των λιπώδων ιστών

Επιπλέον, ανάλογα με μέσω της θερμότητας έχουμε μείωση της αίσθησης του ρεύματος (καταπραϋντική επίδραση) ενώ υπάρχει και αναλγητικό πρόγραμμα.