Συσκευές Δερμοαπόξεσης

Decopeel, Decomedical Ιταλίας

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

F-336, Weelko Ισπανίας

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους και διαμάντι

F-336A, Weelko Ισπανίας

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

 

F-336B, Weelko Ισπανίας

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

 

F-834, Weelko Ισπανίας

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

 

Πολυμηχανήματα με Δερμοαπόξεση

F-332, Weelko Ισπανίας

Δερμοαπόξεση με διαμάντι - Hot & Cold Hammer - Υπέρηχος - Skin Scrubber

 

NV-905, Athena Beauty Κίνας

Δερμοαπόξεση με διαμάντι-Υπέρηχος-Skin Scrubber-Hot&Cold Hammer-Φωτοθεραπεία

Η Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους σχεδιάστηκε αρχικά από τους Mattioli και Brutto στην Φλωρεντία το 1985. Χρησιμοποιούνταν αρχικά μόνο από ειδικούς δερματολόγους και γιατρούς αλλά σταδιακά εφαρμόστηκε σε όλα τα κέντρα ομορφιάς και spa, καθώς θεωρείτε από τις καλύτερες μεθόδους εφαρμογής της ιατρικής αισθητικής. H δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η εξέλιξη της μεθόδους αυτής. Με τη Δερμοαπόξεση αφαιρείται ακίνδυνα και ελεγχόμενα το επιφανειακό τμήμα της επιδερμίδας (κερατίνη στιβάδα), το οποίο έχει υποστεί βλάβη και έτσι διεγείρεται η επούλωση, ανάπλαση και φυσική αναζωογόνηση του δέρματος. Παράλληλα, δεν αφήνει σημάδια ή χρωματικές αλλαγές και είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος. Η θεραπεία Δερμοαπόξεσης Προσώπου καταπολεμά κυρίως τα «σημάδια του χρόνου» και τα σημάδια που προκαλούνται από τη φωτογήρανση. Επίσης, καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου.
Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους:
H μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί μικροκρυστάλλους (κρύσταλλοι αργιλίου ή οξειδίου του αλουμινίου) οι οποίοι εκτοξεύονται ελεγχόμενα απο υψηλή πίεση απο την συσκευή και προσκρούουν με μεγάλη ταχύτητα στην επιφάνεια του δέρματος. Πρόκειται για μια μέθοδο καθαρισμού που λειτουργεί σαν το μηχανικό πήλινγκ, αλλά είναι πιο δυνατό και ερεθίζει λιγότερο το δέρμα.
Δερμοαπόξεση με διαμάντι:
Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια θεραπεία προσώπου που κάνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή, με πιο απαλές ρυτίδες. Αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες, τις πανάδες, την ακμή, τους μεγάλους πόρους και την αφυδάτωση. Η δερμοαπόξεση με διαμαντι αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.  Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με  laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα  μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου  κολλαγόνου & ελαστίνης είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο.