Θερμικό Σοκ – Κρυολιπόλυση

CRYO STAR, Ιταλίας

CRYO STAR STATIC, Ιταλίας

Το Θερμικό Σοκ είναι μια νέα και πρωτοποριακή τεχνική λιπόλυσης (ThermoShockLipolysis®) και σύσφιξης, η οποία συνδυάζει την Κρυολιπόλυση με την Θερμοθεραπεία. Επιπλέον έχει άμεσα αποτελέσματα σε εφαρμογές σύσφιξης και τόνωσης του δέρματος, αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας κλπ.

Βασιζόμενοι στην αρχή ότι τα λιποκύτταρα έχουν διαφορετική αντοχή στο ψύχος σε σχέση με τα κύτταρα του υπερκείμενου δέρματος, και γενικότερα τα κύτταρα των υπόλοιπων ιστών του σώματος, η εφαρμογή ψύχους και ζέστης μας επιτρέπει την υγροποίησης της μεμβράνης του λιποκυττάρου, χωρίς να επηρεάσουμε τα κύτταρα γειτονικών ιστών, και την ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου.  Επιπλέον η εναλλαγή μεταξύ κρύου και ζέστης προκαλεί αγγειοδιαστολή και αγγειοσυστολή με αποτέλεσμα την διάσπαση των τοξινών που αποθηκεύονται στα στρώματα του δέρματος.

Με το Cryo T-Shock εφαρμόζουμε στον ιστό ένα “τριπλό θερμικό σοκ” με εναλλαγή εφαρμογής Θέρμανσης - Ψύξης - Θέρμανσης. Έτσι έχουμε άμεσα αποτελέσματα μείωσης της μάζας λίπους, καθώς εντός τριών έως τεσσάρων εβδομάδων (10 συνεδρίες) έως και 40% των λιποκυττάρων καταστρέφονται. Εφαρμόζεται μέσω ειδικών χειρολαβών για το σώμα και το πρόσωπο, οι οποίες έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, χωρίς αναρρόφηση ή μετάδοση αέρα, και η εφαρμογή είναι ήπιας μορφής αφού πραγματοποιείται χειροκίνητα, εκτελώντας παράλληλα ένα τοπικό μασάζ στον πελάτη. Ανάλογα με την περιοχή ενδιαφέροντος, η κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 έως 60 λεπτά.

Τα πλεονεκτήματα του Θερμικού Σοκ έναντι της κλασσικής εφαρμογής κρυολιπόλυσης είναι:

  • Παρουσιάζει άμεσα αποτελέσματα λιπόλυσης και σύσφιξης, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
  • Είναι μια ήπιας εφαρμογής τεχνικής που δεν ταλαιπωρεί τον πελάτη, επιτρέποντας ακόμα και δύο συνεδρίες την ίδια εβδομάδα.
  • Δεν υπάρχουν σημάδια ή θερμοευαισθησία μετά το τέλος της θεραπείας.
  • Είναι κατάλληλη για εφαρμογές προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και σώματος.

Περιοχές εφαρμογής:

Η λεμφική αποστράγγιση είναι υποχρεωτική μετά τη διαδικασία.