Μοναδικές δυνατότητες

Το σύστημα ισορροπίας GeaHD είναι κατασκευασμένο για αξιολόγηση, αποκατάσταση και επανεκπαίδευση της ισορροπίας. 

Το GeaHD είναι η πρώτη πλατφόρμα στμαπιλομετρίας με πραγματική δυναμική ενεργοποίηση.

Μπορεί αν χρησιμοποιηθεί από ασθενείς όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης. Χάρη στο πνευματικό του σύστημα, μπορεί να χρησιμποιηθεί από τα πρώτα στάδια της αποκατάστασης μέχρι και για βελτίωση αθλητικών επιδόσεων.

Πολλές δυνατότητες

Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μονοπολικά είτε διπολικά, με 20 διαφορετικά στάδια αντίστασης και σταθερότητας.

Η Ενεργή Ηλεκτρο-υδραυλική βάση υποστήριξης της πλατφόρμας επιτρέπει – για πρώτη φορά σε πλατφόρμα σταμπιλομετρίας – συνεχόμενη επανεκπαίδευση σε διαφορετικό "περιβάλλον".

Το λογισμικό που συνοδεύει το σύστημα, επιτρέπει στον θεραπευτή να ρυθμίζει τη σταθερότητα της βάσης για να διατηρείται η ισορροπία του ασθενή. 

Συνοδεύεται από το λογισμικό Balance Training Pro & το V-Capture Pro & Η/Υ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

- Ενεργή Ηλεκτρο-υδραυλική βάση υποστήριξης της πλατφόρμας

- Μέγιστη κλίση: +/- 10%

- Καταγραφή βάρους ασθενή

- Δυνατότητα πλήρους σταθεροποίησης της πλατφόρμας για στατικά τεστ.

- Διαστάσεις πλατφόρμας: W 65 x D 50 x 18 h cm Weight: 50 kg

- 2 οθόνες, μία για τον θεραπευτή και μία για τον ασθενή

Software

Το BALANCE TRAINER PRO επιτρέπει την δημιουργία εξατομικευμένων ασκήσεων με την οριοθέτηση στόχων, παρέχοντας την δυνατότητα στον θεραπευτή να δημιουργήσει το πιο κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης για κάθε ασθενή.

Το V-CAPTURE PRO επιτρέπει την πλήρη αξιολόγηση της θέσης & στάσης τόσο σε σταθερό όσο και σε μεταβαλλόμενες συνθήκες, με ή χωρίς οπτικά ερεθίσματα.

Καταγραφόμενες παράμετροι: Sway Area, sway path, LFS Index Romberg, FFT, power spectral density, DFA, Vertigo Balance Test. Active Dynamic Stabilometry

gea7 gea5 gea4 gea3 gea8 gea6